top of page

Yeni Yıla Hazırlık

Yılbaşı ağaçları, ışıl ışıl sokaklar, tadına doyulmaz Christmas lezzetleri, sıcak şarap, yeni yıl dilekleri vs derken belki de soğuk Aralık günlerini yaşanılır kılıyoruz. Yılın bu dönemi bir bakıma bir kapanışı temsil ederken, içinde yeni umutları, heyecanları da barındırıyor.

Siz de yeni yıl kapıdayken kendinize yeni hedefler, açılımlar koyanlardansanız bugünlerde arşivimizden birkaç yazıya göz atmanızı öneririz:

Bu yazılarımıza ek olarak hayallerinizi, isteklerinizi, zevklerinizi, size iyi gelecek kavramları görselleştirebileceğiniz ve sizi motive edecek bir ilham panosu (ister dijital formatta, ister bir pano üstünde olacak şekilde) hazırlamak da size verebileceğimiz tavsiyelerden biri. (ben de, Zeynep de ilham panosu sevdalıları sayılırız:) Eğer bireysel bazda ilham panosu deneyimlerimizi ve tüyolarımızı merak ediyorsanız, bize yazmanız yeterli!



Yine benzer bir şekilde birçok farklı dilde versiyonu bulunan "YearCompass" egzersizi de, kendinizle baş başa kalıp bir önceki senenizi değerlendirmeniz ve önünüzdeki yılı planlamanız için güzel soru setleri barındırıyor. Ben daha önce denemedim, ama deneyen arkadaşlarımın tavsiyelerine çok güveniyorum. O nedenle bu sefer erken davrandım, egzersizlerin çıktısını aldım ve kahvemi koyup kendimle yalnız kalacağım o kaliteli zaman dilimini iple çekiyorum!


Hepinize şimdiden güzel bir sene sonu ve mümkün olduğunca keyifli bir yılbaşı arifesi diliyorum. ~Ece



Image by Paul Weaver

Haftaya pazar e-mail kutunuzdayız!

bottom of page